Lente van dit jaar heeft een aantal lauweren gebracht voor onze cricket cluben.

Na Antwerpen Cricket Club steeds een erkend cricket club met Antwerpen Gemeente administratie geworden; het is nu Brugge Cricket Club heeft een nieuwe mijlpaal gemaakt.

Brugge Cricket Club is zich nu bogen op als de officiële Cricket Club van de Brugge City. De club is nu toegestaan ​​om het logo van de stad te dragen. Op een bepaalde manier, zij vertegenwoordigen nu de stad in het België Nationale Cricket League. Brugge Cricket Club is nu officieel Cricket Club van de stad avan Brugge.

De Brugge Cricket Club is nu de officiële Cricket Club van de Brugge City. De jurk kit van Brugge City zal dragen nu de officiële stad logo. De constante hard werken en vastberadenheid van de Brugge City voorzitter Gurjit Singh heeft betaald-off in het brengen van deze erkenning aan de Cricket in West-Vlaanderen regio.

Brugge Cricket Club wordt vermeld als een erkende sportclub op de website van de stad.

Wij geloven Brugge is gestart met een erfenis in het België Cricket dat verder zal blijven; en clubs zullen nu strijden verder om officiële vertegenwoordigers Cricket van hun stad in België Nationale Cricket League geworden.

De Cricket Federatie breidt alle mogelijke helpt naar clubs om te werken in deze richting.

Goed gedaan, Brugge !!